Un bărbat din Neamț, tâlhărit într-un parc din Rădăuți


La 26.07.2016, ora 00.26, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, o persoană a fost tâlhărită într-un parc din localitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat victima, un bărbat de 59 de ani din județul Neamț și pe agresor, un bărbat de 42 de ani din comuna Satu Mare, asupra căruia a fost găsită suma de 370 lei și un telefon, acesta declarând faptul că, bunurile îi aparțin.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, doi localnici au fost martorii agresiunii, aceștia declarând faptul că, persoana reținută ca suspect, a luat mai multe bunuri de la persoana vătămată, după ce în prealabil a lovit-o cu pumnii și deși au încercat să intervină, autorul a fugit, aruncând portofelul și ale bunuri ale persoanei vătămate, ce au recuperate și restituite acesteia.

Victima a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ocazie cu care, polițiștii au identificat și un alt bărbat de 47 de ani, din comuna Dărmănești, care a declarat faptul că, în seara zilei de 25.07.a.c., în jurul orei 23.30, în timp ce se afla la un restaurant din zona gării Rădăuți, a ieșit să fumeze o țigară și a fost agresat de același bărbat, care i-a fost sustras suma de circa 800 lei.

Suspectul nu a recunoscut comiterea faptelor, deși prezenta urme ale agresiunilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 27.07.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

PUBLICITATE