Un bărbat din Neamț și-a recuperat fetița de la statul spaniol. Surioara a fost vândută!

Un bărbat din județul Neamț și-a recuperat copilul copilul de la statul spaniol după o poveste incredibilă care a avut ecouri și în presa internaţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bogdan L. N. (din județul Neamț) a avut o relație în Spania cu o româncă ce nu împlinise încă 18 ani (Iulia R. B. din județul Brăila) și care a rămas însărcinată. Tânărul s-a despărțit de ea fără să știe că aceasta este gravidă.
Fiind minoră, brăileanca a fost dusă într-un centru de ocrotire, unde a născut o fetiță. Neavând domiciliu, autoritățile au decis să dea copilul în grija unei familii din Spania.
A spus însă care este numele tatălui, iar acesta, deși avusese o relație de scurtă durată cu tânăra, a mers în Spania, a făcut testul de paternitate și a primit custodia fetiței când aceasta avea deja un an și patru luni. – conform pandurul.ro

Tatăl fetiței are drept exclusiv să-și exercite autoritatea părintească, pentru că Iulia R. B. a mai născut un copil în Spania la un an după prima fetiță, pe care a vrut să o vândă în Anglia cu 11.000 de lire. După ce a fost prinsă de poliţie, tânără a spus că a fost nevoită să lase bebeluşul, care are doar 6 săptămâni, la o familie din Cardiff din cauza faptului că avea probleme cu tatăl micuţului care este dependent de droguri. (mai multe detalii despre acest caz – AICI) A fost prinsă, așa că și al doilea copil a ajuns în grija statului spaniol.

PUBLICITATE