Un bărbat din Neamț a scăpat cu viaţă după ce a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri

Sâmbătă, 05.08.2017, la ora 16:50, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că un bărbat de 55 ani este căzut într-o fântână din localitatea Petricani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat de apelant s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospecială de stingere şi autospecială de capacitate mică din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ şi un voluntar cu un tractor din cadrul SVSU Petricani.

Echipajul de pompieri a acordat primul ajutor persoanei scoase din fântână de către cetăţeni şi a predat-o echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean, solicitat la locul intervenţiei.

Conform comunicatului Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ.
5.08.2017, ora 16:47, Petricani – Tg.Neamţ, pacient sex masculin, 52 ani, diagnostic: policontuzionat prin cădere de la înălţime, aprox. 10 m în fântână, etilism acut, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Orăşenesc Tg.Neamţ – se arată în comunicatul SAJ Neamț

PUBLICITATE