Un bărbat din Neamț, prins pe A3 cu 200 km/h


Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat un bărbat, care conducea un autoturism cu viteza de 200 de km/h, pe AutostradaA3. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu 1.125 de lei, totodată, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La data de 15 august a.c., în jurul orei 11.00, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A3 Turda – Borș, un bărbat, de 35 de ani, din județul Neamț, care conducea cu viteză excesivă.

Cu ajutorul aparatului radar, acesta a fost surprins la km.15 al autostrăzii, Calea 2, în timp ce se deplasa cu autoturismul, cu 200 km/h.

Poliţiştii l-au sancţionat cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Poliţia Română reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice! – se arată în comunicatul Poliției Române

PUBLICITATE