Un bărbat din Neamț a primit cea mai mare pedeapsă de la noi: închisoare pe viață

Închisoare pe viață pentru bărbatul care a ucis doi oameni și a rănit alți doi, este decizia Tribunalului Neamț. Crimă înfiorătoare a avut loc în județul Neamț, în dimineața zilei de 6 iunie 2017, în comuna Războieni. Bărbatul și-a ucis mama (o femeie de 71 de ani), un vecin (un bărbat de 78 de ani), a rănit-o pe soția vecinului (76 de ani) și pe șeful de Post al comunei Tupilați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Judecătorii l-au condamnat miercuri, 8 noiembrie, pe bărbatul în vârstă de 43 de ani, din Războieni, la închisoare pe viaţă. Magistrații au mai hotărât ca agresorul să achite daune de 70.000 de lei (50.000 de lei poliţistului pe care l-a atacat cu cuţitul şi 20.000 de lei vecinei). Decizia tribunalului Neamț nu este definitivă.

Bărbatul abia fusese externat de la psihiatrie când şi-a ucis mama. Înainte să se prăbuşească, încolţită, femeia a început să strige după ajutor, iar un vecin a sărit s-o salveze. N-a apucat să intre în curte. A fost ucis în faţa porţii iar soția acestuia a fost rănită. La fața locului au ajuns și polițiștii care au tras focuri de armă pentru a-l prinde. În momentul imobilizării, bărbatul l-a înjunghiat pe unul dintre polițiști.

Mai multe despre cazul crimei din Războieni – AICI și AICI

PUBLICITATE