Un bărbat din județul Neamț și-a ucis mama, apoi și-a luat viața

Share on Facebook32Tweet about this on Twitter

O bătrână de 88 de ani, din Neamț, dată dispărută cu aproape o lună în urmă, a fost găsită moartă în spatele casei sale. Anchetatorii spun că suspectul crimei ar fi chiar fi fiul femeii. Cadavrul a fost găsit tranșat, iar fiul (de 55 de ani), s-a sinucis înainte ca anchetatorii să-l poată audia.

Vecinii spun că între bătrână și fiul acesteia era tot timpul scandal, din cauza banilor. Aceștia susțin că ultima dată au văzut-o pe femeie la sfârșitul lunii aprilie. După câteva zile, au intrat la bănuieli și s-au dus să vadă dacă a pățit ceva. Fiul bătrânei ar fi susținut că nu știe nimic, iar atunci sătenii au alertat autoritățile.

Pe 3 mai, femeia a fost dată dispărută. Comportamentul bărbatului a ridicat suspiciuni, astfel, după câteva zile a fost chemat la post. De frică, înainte de a fi audiat, individul ar fi consumat un flacon de insecticid, iar când a ajuns în fața polițiștilor, a leșinat.

Bărbatul a fost dus la spital, unde a intrat în comă, iar la sfârșitul săptămânii trecute a decedat. Tot atunci, anchetatorii au descoperit în spatele casei (comuna Doljești, județul Neamț), sub un morman de gunoi, o parte din trupul femeii, tranșat. Tot acolo a fost găsit și un cuțit, care ar putea fi arma crimei, cred anchetatorii.

Legiștii urmează acum să analizeze cadavrul pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt.

video: Observator

sursa text stirileprotv.ro

Posteaza un comentariu

Your email address will not be published.