Un bărbat din județul Neamț și-a ucis mama, apoi și-a luat viața


O bătrână de 88 de ani, din Neamț, dată dispărută cu aproape o lună în urmă, a fost găsită moartă în spatele casei sale. Anchetatorii spun că suspectul crimei ar fi chiar fi fiul femeii. Cadavrul a fost găsit tranșat, iar fiul (de 55 de ani), s-a sinucis înainte ca anchetatorii să-l poată audia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vecinii spun că între bătrână și fiul acesteia era tot timpul scandal, din cauza banilor. Aceștia susțin că ultima dată au văzut-o pe femeie la sfârșitul lunii aprilie. După câteva zile, au intrat la bănuieli și s-au dus să vadă dacă a pățit ceva. Fiul bătrânei ar fi susținut că nu știe nimic, iar atunci sătenii au alertat autoritățile.

Pe 3 mai, femeia a fost dată dispărută. Comportamentul bărbatului a ridicat suspiciuni, astfel, după câteva zile a fost chemat la post. De frică, înainte de a fi audiat, individul ar fi consumat un flacon de insecticid, iar când a ajuns în fața polițiștilor, a leșinat.

Bărbatul a fost dus la spital, unde a intrat în comă, iar la sfârșitul săptămânii trecute a decedat. Tot atunci, anchetatorii au descoperit în spatele casei (comuna Doljești, județul Neamț), sub un morman de gunoi, o parte din trupul femeii, tranșat. Tot acolo a fost găsit și un cuțit, care ar putea fi arma crimei, cred anchetatorii.

Legiștii urmează acum să analizeze cadavrul pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt.

video: Observator

sursa text stirileprotv.ro

PUBLICITATE