Un bărbat din Agapia și-a pierdut viața după ce a căzut de pe bicicletă


Ieri, 02.08.2016 în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe raza comunei Agapia, în urma căruia a rezultat decesul unui biciclist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că, în timp ce un bărbat de 56 de ani, din Agapia circula cu bicicleta pe strada Humăriei, pe un sector de drum în pantă, s-a dezechilibrat și a ieșit în afara părții carosabile, căzând în şanţul din stânga drumului.

La faţa locului s-a deplasat echipajul de ambulanţă, cadrele medicale constatând decesul bărbatului.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


În primele șase luni ale acestui an, polițiștii structurilor de ordine publică au constatat 18 infracțiuni privind conducerea unui moped/motociclu neînregistrat sau fără permis de conducere. Totodată, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea a 17 accidente rutiere grave în care au fost implicați bicicliști și 4 accidente rutiere grave în care au fost implicați căruțași, în primele șase luni ale anului.

Având în vedere creșterea numărului acestor accidente cât și consecințele lor, polițiștii rutieri acționează până pe data de 04.08.2016, pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la normele legale privind circulația pe drumurile publice în rândul bicicliștilor, a conducătorilor de mopede, de atelaje hipo și de utilaje agricole. – se arată într-un comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE