Un bărbat a decedat după ce o căruță cu lemne s-a răsturnat peste el

Marţi, 26.09.2017, la ora 12:59, un localnic din satul Boboteni, comuna Hangu, a anunţat prin apel la 112, că o persoană a fost prinsă sub o căruţă încărcată cu lemne, care s-a răsturnat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul indicat, s-au deplasat opt pompieri de la Garda de Intervenţie Poiana Teiului, cu o autospecială echipată cu accesorii pentru salvări din diferite medii şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor, care au parcurs 300 m pe jos cu accesoriile necesare salvării (calea de acces nu a dat posibilitatea de a ajunge cu autospecialele mai aproape de locul evenimentului), au constatat că apelantul a îndepărtat lemnele care au căzut pe victimă.

Din nefericire, bărbatul în vârstă de 63 de ani era decedat.

„Nemțeanul a încercat să coboare cu căruța plină o pantă de 45 de grade, fără a lua în calcul riscul la care se expune. În consecință, atelajul nu a mai putut fi ținut sub control de către bărbat, astfel încât s-a răsturnat peste el. Mai mulți consăteni care se aflau pe câmp au sărit în ajutorul căruțașului, încercând să-l scoată de sub căruță. Totodată, oamenii au sunat la numărul de urgență 112 și au solicitat o ambulanță.”- notează libertatea.ro

PUBLICITATE