Un bărbat de 38 de ani, reținut după ce a dat foc la o casă în comuna Alexandru cel Bun

În cursul zilei de 10.10.2017, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au reținut un bărbat de 38 de ani, din Alexandru cel Bun, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta este cercetat pentru faptul că în seara zilei de 04.10.2017, fiind sub influența alcoolului, ar fi incendiat locuința unei femeie de 89 de ani, din Alexandru cel Bun.

Persoana a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț, urmând ca astăzi sa fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Reamintim că în urma evenimentului au ars: acoperişul, realizat din bârne de lemn cu învelitoare din ţiglă, pe o suprafaţă de aproximativ 160 mp, două motociclete şi aproximativ 36 mp din acoperişul anexei casei de locuit, realizat din lemn cu învelitoare din tablă. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor proprietarei locuinţei de 89 de ani, cu atac de panică, fiind transportată la UPU Piatra Neamţ. (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE