Un adevărat braconier prins de polițiști. Arme, capcane, trofee și blănuri găsite la locuința acestuia

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În dimineața zilei de 23.10.2015, polițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Neamț au descins la domiciliul uni bărbat de 34 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic.

În baza mandatului emis de instanță, polițiștii au efectuat o perchiziție domiciliară la locuința bărbatului din comuna Tarcău, în urma căreia au fost găsite o armă de vânătoare deținută ilegal, mai multe cartușe de vânătoarea cu alice și cu glonț, peste 50 kg de carne susceptibilă a proveni din vânatul animalelor sălbatice, elemente de muniție și ustensile de confecționat în mod artizanal cartușe de vânătoare, 3 capcane și 2 lațuri, precum și trofee și blănuri de animale sălbatice.

Prin urmare, bunurile identificate au fost indisponibilizate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunilor de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cercetările sunt continuate de specialiștii Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Neamț pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

PUBLICITATE