Umilință maximă pentru minciunile unui site de știri din Neamț


tvmUmilință maximă pentru jurnaliștii și site-urile de știri din Neamț care, astăzi (3 iunie) s-au grăbit să mai facă, așa cum ne-au obișnuit, afirmații false, minciuni menite să discrediteze primarul municipiului Piatra Neamț. Cu titlul „STIRE DE ULTIMA ORA. CURTEA DE CONTURI, CONTROL INOPINANT ACUM LA PRIMARIA PIATRA- NEAMT”, știrea prezintă cum „Curtea de Conturi desfasoara la aceasta ora un control inopinant la Primaria Piatra- Neamt”. Nimic mai fals! Curtea de Conturi derulează anual auditul periodic iar „inopinanța” e din prima săptămână a lunii mai și va dura până la sfârșitul lunii iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pe pagina de Facebook a primăriei a apărut și un răspuns care îi discreditează pe cei care scot astfel de informații ba, mai mult, îi și îndrumă să își corecteze greșelile gramaticale:

Referitor la informațiile eronate transmise de către unele site-uri, dorim să facem următoarele precizări:

Primăria municipiului Piatra-Neamț, la fel ca toate instituțiile publice, este auditată periodic de către organisme independente care controlează corectitudinea cheltuirii banului public.
Curtea de Conturi a României prin Camera de Conturi Neamț efectuează anual, în această perioadă, audituri la Primăria municipiului Piatra-Neamț. Din prima săptămână a lunii mai și până la sfârșitul lunii iunie Camera de Conturi Neamț derulează și anul acesta auditul periodic. Nu este vorba nici de un control „inopinant”, nici de unul inopinat.

PUBLICITATE