În ultimele două zile, patru mandate au fost executate de polițiștii nemțeni


În dimineața zilei de 02.11.2016, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Urecheni au depistat un bărbat de 26 de ani, din Timişeşti, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat de Judecătoria Tg. Neamţ la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au preluat un bărbat de 42 ani din Piatra Neamț, condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Acesta a fost predat reprezentanților Penitenciarului Bacău, spre a fi încarcerat.

În ziua de 01.11.2016, polițiștii Postului de Poliţie Hangu au identificat la locuinţa de domiciliu un bărbat de 26 ani din Hangu, condamnat la 1 an şi 20 zile de închisoare pentru săvârșirea infracţiunilor la regimul rutier.

Tot în ziua de 01.11.2016, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț căutat de autoritățile italiene pentru săvârșirea mai multor infracțiuni contra patrimoniului. Pe numele acestuia era emis un mandat de arestare european, fapt pentru care a fost preluat și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, ce a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

În toate cazurile persoanele condamnate au fost introduse în Penitenciarul Bacău.

D.M.B.
PUBLICITATE