Ultima zi de muncă a șefului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ


Astăzi, 8 ianuarie a.c., este ultima zi în care domnul colonel Sorin Gherman mai este la cârma Jandarmeriei Nemţene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

DSC04832[2]Domnul colonel Sorin Gherman, cel care, timp de 11 ani a îndeplinit funcţia de inspector şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ a ajuns la momentul  mult aşteptat  al pensionării – trecerea în rezervă. Ofiţer emblematic, cu o activitate meritorie în instituţia oamenilor de arme, domnul comandant s-a pensionat după 29 de ani de activitate în sistemul militar.

În primii trei ani de carieră a fost comandant de pluton la Unitatea Specială de Jandarmi din București iar din 1990 până în 1998 a deținut funcția de locțiitor de comandant al detașamentului de jandarmi Neamţ.  În perioada 1998-2002 a îndeplinit atribuțiile de ofițer specialist, în anul 2002 DSC04829[2]a devenit șeful statului major iar din 2004 și până în prezent a fost la comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.
Cât priveşte persoana care va conduce Jandarmeria Neamţ din 9 ianuarie a.c., se cunoaşte doar că până în acest moment Inspectoratul General al Jandarmeriei Române nu a desemnat pe cineva iar atribuţiile funcţionale de inspector şef vor fi exercitate de către domnul colonel DSC04756[2]Dan Mircea Trifan, prim-adjunct al inspectorului şef.

Pentru noi, cei care am avut onoarea de a ne desfăşura activitatea alături de domnul colonel Sorin Gherman, suntem conştienţi că ne va lipsi şi, cu siguranţă, vom resimţi aceasta atunci când vom avea nevoie de experienţa dumnealui. Chiar dacă nimeni nu este de neînlocuit, cel care ne-a fost lider peste un deceniu, va rămâne mereu în inimile noaste ca un adevărat profesionist, care nu şi-a trădat niciodată echipa şi şi-a asumat riscuri alături de ea, a ştiut să–şi atragă respectul subordonaţilor nu prin autoritatea conferită de funcţie ci prin firea deschisă.

PUBLICITATE