Ultima metodă de contrabandă cu țigări inventată de un nemțean.

Un vânzător de țigări fără timbru a fost surprins de către jandarmii Grupării Mobile din Timișoara în timp ce oferea spre vânzare peste 150 de pachete de țigări de contrabandă în piața Iosefin din municipiul Timișoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Continuând eforturile depuse pe linia constatării faptelor infracționale pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile, jandarmii Grupării Mobile din Timișoara au observat în cursul dimineții zilei de sâmbătă, 9 ianuarie 2016, un bărbat care căuta cu grijă într-o pubelă de gunoi din Piața Iosefin din Timișoara. Apropiindu-se de bărbat, jandarmii au văzut că acesta purta o discuție cu o femeie, căruia a vrut să-i vândă mai multe pachete de țigări.

Recipientul pentru gunoi a fost răsturnat, jandarmii constatând că în loc de gunoaie, tomberonul era plin de țigări de contrabandă.

Persoana în cauză, S.P. în vârstă de 47 de ani, domiciliat în jud. Neamț, a fost condus la sediul unității de jandarmi iar cantitatea de 3020 de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării. Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere sau comercializare de produse de contrabandă, dosar ce va fi predat pentru soluționare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Cu această ocazie, aducem la cunoștința cetățenilor faptul că atât vânzarea cât și cumpărarea de produse de contrabandă se pedepsesc conform prevederilor legale în vigoare, iar acțiunile de acest gen vor continua în toată zona de competență teritorială a Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.

PUBLICITATE