Trofeu pentru pietreanca Alice Prundu la Festivalul International “Liga Campionilor” Mamaia – 2017

Pietreanca Alice Prundu a evoluat în cadrul Festivalului Internațional „Liga Campionilor” Mamaia 2017, obținând trofeul categoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În luna decembrie, Alice a participat la festivalul “Eu vreau sa fiu o stea”, de la Târgu-Neamț, unde a fost remarcată de Mihai Trăistariu, care era membru al juriului la acel festival. Acesta i-a oferit drept premiu, invitația de a participa la festivalul organizat de el, „Liga campionilor”, pentru secțiunea “muzică populară”.

În acest weekend, 24-25 iunie 2017, a avut loc la Mamaia, Festivalul Internațional “Liga Campionilor”, la care s-au înscris 142 de concurenți.

Prezentatori au fost: Mihai Traistariu și Liliana Barascu iar juriul a fost compus din: Claudiu Bulete, Liliana Cornila, Doina Morosanu, Mircea Cazan, Rodica Rodion, Carmen Aldea Vlad, Daniel Gheorghe, Elena Platica, Aurel Sava, Elena Chirica, Catalina Alexa.

Alice a participat:
– la secțiunea “muzică populară”, la care a obținut trofeul grupei 11-13 ani, interpretand piesa “Haideți la joc, fetelor!”, din repertoriul propriu și
– la secțiunea “pop international”, la care a obținut premiul I, interpretând piesa “Big time” din repertoriul Lindei Eder

„A fost o atmosferă minunată, publicul a susținut și apreciat concurenții, juriul a avut o misiune foarte grea, pentru că, într-adevăr, a fost un concurs al campionilor în muzică.”

Au fost concurenti foarte bine pregatiți și talentați din județe ale țării și Republica Moldova.

Alice a avut șansa să fie sponsorizată de o doamnă cu suflet deosebit, Narciz Amza, care i-a oferit cazare pe toata perioada șederii pe litoral, ocazionată de participarea la festival.

„Rar întâlnim OAMENI care să aprecieze și să sprijine talentul și arta. Îi mulțumim din tot sufletul doamnei Amza pentru tot sprijinul oferit!” – este mesajul pe care l-a transmis familia Prundu.

Video cu evoluția la Festival – AICI și AICI

Despre Alice Prundu

Are 11 ani și a început cursurile de canto la vârsta de 5 ani și jumătate, în cadrul Clubului pentru copii “Artis”.

A participat la numeroase festivaluri nationale si internationale, obtinand rezultate remarcabile atat la sectiune “muzica usoara” cat si la “muzica populara, printre cele mai importante se numara:

  • participarea la emisiunea concurs NEXT STAR , la varsta de 8 ani (2013).
  • Tot la 8 ani a participat la Festivalul International de frumusete si talent “Noi siamo il mondo”, desfasurat la Sanremo, unde a obtinut titlul de “MISS PICOLLA DIVA” care reprezenta  marele premiu al grupei ei de varsta .
  • In 2014 si 2015 a participat la festivalul “MAMAIA COPIILOR”
  • Premii oferite de Radio Iasi in 2014 si 2016, care constau in promovarea la radio

Palmaresul sau cuprinde peste 150 diplome, 85 cupe si trofee, 30 medalii si distinctii.

A participat la emisiuni tv realizate de posturile nationale: FAVORIT TV, ETNO TV, ANTENA 1 si posturi ale televiziunilor locale , evenimente caritabile.

Indragind mult muzica si portul popular, Alice colaboreaza cu Ansamblul Profesionist “Codrii Neamtului”, participand la numeroase evenimente , spectacole si emisiuni.

In prezent Alice este eleva a Centrului  pentru Cultura si Arte “Carmen Saeculare”, urmand cursuri de canto muzica populara (prof. Georgiana Serban Axinte), canto muzica usoara (prof. Apreutesei Roxana) si pian (prof. Iacob Daniela). Toti profesorii o indruma cu dragoste si professionalism, contribuind la formarea ei ca artist si ca om.

Alice iubeste animalele, este prietenoasa, isi ajuta colegii si prietenii, ii place sa-si faca mereu prieteni, este ambitioasa si  urmareste cu precizie si minutiozitate atingerea telului propus.

PUBLICITATE