Trei tineri din zona Targu Neamț acuzați de furt calificat, au fost prinși în mun. Iași

Duminică, 08.11.2015, polițiștii judiciari au reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, din Timișești, Târgu Neamț și Ghindăoani, care sunt bănuiți de săvârșirea a două infracțiuni de furt din locuință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a reușit depistarea acestora pe raza mun. Iași, la scurt timp după comiterea unui furt de bani și bijuterii, în noaptea de 07/08.11.2015, din locuința unui bărbat de 34 de ani, din Răucești. Totodată s-a mai stabilit că doi dintre tineri ar mai fi pătruns în data de 18.10.2015, pe timp de noapte, în locuința unui bărbat de 43 de ani din comuna Ghindăoani de unde au sustras bani, un telefon mobil și un GPS, în valoare de circa 11000 lei. Prejudiciul creat în dauna persoanei vătămate din Răucești, în valoare de 85.000 lei, a fost recuperat în proporție de 75%.

Precizăm faptul că la documentarea activități infracționale au participat polițiști din cadrul Postului de Poliție Ghindăoani, Secției nr. 4 Poliție Rurală Târgu Neamț, Formațiunii de Investigații Criminale Tg.Neamt, cu sprijinul lucrătorilor COS- Neamț.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar astăzi urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Neamț cu propunerea de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

PUBLICITATE