Trei tineri din Roman, prinși de polițiști după ce au furat dintr-o locuință


În noaptea de 24/25.07.2016, orele 01.30, o patrulă din cadrul Poliţiei mun. Roman au identificat la intersecţia străzilor Mihai Viteazu cu Muncii trei persoane suspecte, care transportau bunuri, posibil sustrase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Asupra celor trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, din Roman au fost găsite mai multe bunuri (telefon mobil, camera video, aparat foto,laptop) a căror proveniență nu a putut fi justificată. De asemenea în apropierea locului unde au fost depistați au mai fost găsite şi alte bunuri ce ar fi fost sustrase dintr-o locuinţă situată pe Aleea Revoluţiei.
Prejudiciu în valoarea de 8.300 de lei a fost recuperat în totalitate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În ziua de 24.07.2016, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Tămăşeni au prins în flagrant un tânăr de 27 de ani, din localitate, care a încercat să pătrundă într-un bar.
Acesta a spart geamul, fără a pătrunde însă în bar, fiind depistat de către organele de poliţie în timp ce încerca să părăsească zona.

Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

PUBLICITATE