Trei spectacole pentru doamnele şi domnişoarele din Piatra-Neamţ, de Ziua Femeii


Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ va sărbători, alături de doamnele şi domnişoarele din Piatra-Neamţ, Ziua Internaţională a Femeii – 8 Martie, printr-o serie de trei spectacole.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

vAstfel, duminică, 6 martie, începând cu ora 17.00, la sala „Calistrat Hogaş” a Consiliului judeţean Neamţ, clasa de canto popular şi muzică uşoară a Şcolii Populare de Arte, clasă coordonată de Georgiana Şerban, alături de clasa I de la Liceul Tehnologic „Gheorghe Ruset Roznovanu” din Roznov (învăţătoare Simona Ilie), va susţine un spectacol de muzică intitulat „Mărţişor pentru MAMA”.

Afis-7-martieA doua zi, luni, 7 martie, în acelaşi spaţiu al sălii „Calistrat Hogaş” de la Consiliul judeţean Neamţ, dar de la ora 12.00, clasa de actorie a Şcolii Populare de Arte, clasă coordonată de actriţa Maria Hibovschi, propune publicului amator de teatru trei dintre cele mai apreciate piese jucate de tinerii actori pietreni: „Fata moşului şi fata moaşei”, după Bogdan Ulmu, „Proverbe binefăcătoare”, după Viorica Roboz şi „Felii de viaţă”, de Maria Hibovschi, cea care semnează şi regia celor trei piese.

La aceste două spectacole, de duminică şi de luni, intrarea este liberă.

Marţi, 8 martie, la sala mare a Teatrului Tineretului din Piatra-Neamţ, începând cu ora 18.00, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” oferă doamnelor şi domnişoarelor spectacolul de muzică fado, „Alma no fado” susţinut de muzicianul portughez Ricardo Caria.

La acest spectacol intrarea se face pe baza invitaţiei emise de instituţia organizatoare. Detalii la sediul Centrului pentru Cultură şi Arte din strada Ştefan cel Mare, nr. 3A sau la tel. 0233.214.026.

PUBLICITATE