Trei posturi scoase la concurs de Poliția Neamț sunt încă neocupate


Din data de 18 octombrie a.c., s-a dat startul angajărilor de personal din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul IPJ Neamț, dar și pentru încadrarea unor specialiști pe anumite domenii de activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, 9 locuri sunt scoase la concurs pentru încadrarea directă din sursă externă, 3 fiind prevăzute pentru ofițeri de poliție în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, 2 pentru agenți de poliție în cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică, 2 pentru agenți de poliție în cadrul Serviciul Cazier Statistică și Evidență Operativă și câte un post de agent la Serviciul Logistic și Serviciul Financiar.

Până în momentul de față, situația persoanelor înscrise se situează astfel:
– 13 candidați pentru posturile de ofițer în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice,
– 2 candidați pentru locurile de agent de poliție în cadrul Serviciului Cazier Statistică și Evidență Operativă
– 4 candidați pentru locurile de agent de poliție în cadrul Serviciului Financiar
Niciun candidat nu s-a înscris pentru locurile de agent de poliție din cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică, precum și Serviciului Logistic.

În continuare, persoanele care doresc să devină agenţi/ofiteri de poliție se pot înscrie la concursurile organizate inclusiv sâmbătă, 22.10.2016, intervalul orar 09-15 și Duminică, 23.10.2016, intervalul orar 09-12.

Condițiile de participare, tematica și bibliografia vor fi postate pe site-ul IPJ Neamț, http://nt.politiaromana.ro/ , secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs , cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț.

D.M.B.
PUBLICITATE