Trei pietoni, accidentați ieri, în județul Neamț


Trei accidente cu trei victime, au avut loc ieri (20 septembrie), în localitățile Piatra-Neamț, Roman și Pipirig. Conform unui comunicat al Poliției Neamț, două dintre victime traversau strada regulamentar în momentul impactului, pe trecerea pentru pietoni. După producerea accidentului din Piatra-Neamț, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără a anunța poliția

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 20 septembrie, orele 07.15, pe strada Ștefan cel Mare din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 32 ani din Roman conducea un microbuz pe strada Ștefan cel Mare, a surprins și accidentat grav un pieton de 58 ani din Roman care se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea pentru pietoni.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 20 septembrie, orele 07.42, pe raza localității Pipirig, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 52 ani din comuna Pipirig conducea un autoturism pe raza comunei, a surprins și accidentat grav un pieton de 37 ani din comună.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 20 septembrie, orele 06.49, pe strada G-ral Dăscălescu din Piatra Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 55 ani din comuna D-va Roșie conducea un autoturism pe strada G-ral N. Dăscălescu din Piatra Neamț a surprins și accidentat ușor un pieton de 45 ani care era angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără a anunța poliția, acesta fiind ulterior depistat.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

D.M.B.
PUBLICITATE