Trei persoane reținute de polițiști. Doi scandalagii în Girov și un tâlhar la Roman


În seara zilei de 31.08.2016, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au intervenit pentru aplanarea unui scandal, pe raza comunei Girov.
Polițiștii împreună cu luptătorii SAS au aplanat conflictul, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că un tânăr de 20 de ani, din Războieni și un bărbat de 50 de ani, din Girov s-au deplasat la locuinţa unui bărbat de 37 de ani și i-au distrus geamurile şi uşile imobilului, agresându-l și tulburând ordinea şi liniştea publică.
Persoanele suspectate au fost preluate de polițiști și reținute pentru 24 de ore, fiind depuse în arestul IPJ Neamţ.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii romașcani, a fost identificată persoana care în data de 31.07.2016 a săvârșit infracțiunea de tâlhărie. Tânărul de 20 de ani, din Roman se sustrăgea urmăririi penale și a fost depistat de polițiști în urma unei acțiuni organizate ieri, 31.08.206, pe raza municipiului Roman. Telefonul sustras prin smulgere, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
Tânărul a fost preluat și reţinut 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE