Trei nemțeni încarcerați în urma mandatelor puse în executare de polițiști

În seara zilei de 17.03.2017, polițiștii Postului de Poliţie Cordun au depistat pe strada Vasile Alecsandri din satul Simioneşti, un tânăr de 26 de ani, care poseda un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Acesta a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii tulburarea ordinii şi liniştii publice.
În fapt, în seara zilei de 22.06.2014, inculpatul împreună cu alte două persoane au intrat într-o altercație cu un alt grup de persoane, aplicându-și reciproc lovituri cu obiecte contondente în timp ce se aflau în faţa unui bar din satul Simioneşti, tulburând ordinea şi liniştea publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot referitor la această faptă, polițiștii din cadrul Poliției mun. Roman au identificat un bărbat de 38 de ani, din Simionești, care a fost reținut în baza mandatului de executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Un alt bărbat de 39 de ani, din Crăcăoani, a fost preluat de polițiști, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executarea pedepsei de 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de arbori.

Toate persoanele au fost reținute și escortate la Penitenciarul Bacău, în vederea încarcerării

PUBLICITATE