Trei incendii stinse de pompierii nemțeni în acest weekend (4-7 august)

Vineri, 04.08.2017, la ora 17:05, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la groapa de gunoi din localitatea Girov. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu două autospeciale de stingere şi o motopompă transportabilă din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului au ars deşeuri menajere de la rampa de deşeuri ecologică pe o suprafaţă de cca. 300 mp.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,căldură, radiţie solară concentrată”.

Vineri, 04.08.2017, la ora 22:23, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o şcoală dezafectată din satul Puriceni, comuna Borleşti. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat un ofiţer şi nouă subofiţeri cu două autospeciale de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ şi o autospecială de stingere de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Roznov.

În urma evenimentului au ars acoperişul construit din astereală din lemn şi învelitoare azbociment pe o suprafaţă de cca. 80 mp, duşumeaua pe o suprafaţă de cca. 15 mp şi s-a distrus tavanul imobilului.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,tablou electric de distribuţie cu defecţiuni”.

Luni, 07.08.2017, la ora 00:43, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un stâlp de iluminat public în mun. Roman, str. Fundătura Doctor Felix. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman şi un voluntar din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Roman.

În urma evenimentului au ars cabluri electrice pe cca. 1 m liniar.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,cablu electric defect”.

PUBLICITATE