Trei incendii, în Roman și Piatra-Neamț, stinse de pompieri (8-9 august)

Marți, 08.08.2017, la ora 15:53, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu de deșeuri în municipiul Piatra Neamț, str. Gara Veche. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat cinci pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț și un voluntar din cadrul campaniei de voluntariat “Salvator din Pasiune” la ISU Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului au ars cca. 150 kg deșeuri hârtie, carton și cauciuc.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.

Marți, 08.08.2017, la ora 19:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în municipiul Roman, str. Islazului. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat unsprezece pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman.

În urma evenimentului au ars acoperișul casei din astereală lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de cca. 8 mp. Și materialele combustibile depozitate în pod.

Nepoata proprietarei de 33 ani a suferit un atac de panică fiind monitorizată de echipajul SMURD prezent la locul intervenției.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scurtcircuit electric la un conductor electric neizolat corespunzător”.

Miercuri, 09.08.2017, la ora 13:48, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un tablou electric dintr-un apartament din municipiul Roman, str. Sucedava. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman.

În urma evenimentului au ars tabloul electric.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scurtcircuit electric la un tablou electric cu defecțiuni”.

PUBLICITATE