Trei incendii în Piatra Neamț și două în Gârcina au stins ieri pompierii nemțeni


Marţi, 19.01.2016, la ora 21:32, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu pe un teren viran din municipiul Piatra Neamţ, strada Nicu Albu. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, constatând că ardeau două cauciucuri de autoturism, un pat şi deşeuri textile. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, a cărui cauză probabilă de producere este focul deschis în spaţii deschise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marţi, 19.01.2016, la ora 23:55, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu pe un teren viran din municipiul Piatra Neamţ, strada Ape Minerale. La locul indicat s-au deplasat opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardeau frunze şi deşeuri de carton. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, a cărui cauză probabilă de producere este focul deschis în spaţii deschise.

Miercuri, 20.01.2016, la ora 00:29, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din municipiul Piatra Neamţ, strada Humăriei. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, constatând că incendiul cuprindea un perete al casei, construit din lemn şi lut. Pompierii au stins după aproape o oră incendiul, în urma căruia au ars elementele din lemn ale peretelui, pe o suprafaţă de aproximativ 2 mp. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Marţi, 19.01.2016, la ora 13:47, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din comuna Gârcina. La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, constatând că ardea un perete din lemn, pe o suprafaţă de aproximativ un mp., şi sufitul casei, pe aproximativ aceeaşi suprafaţă, incendiul fiind localizat de către localnici şi voluntari. Pompierii au stins incendiul, a căruia cauză probabilă de producere este burlan de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat mamei proprietarului şi au transportat-o la spital.

Marţi, 19.01.2016, la ora 15:10, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu într-o grădină din comuna Gârcina. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, constatând că ardea vegetaţie uscată, pe o suprafaţă de aproximativ 20 mp. Pompierii au stins în scurt timp incendiul, în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului: scântei produse la un cablu electric deteriorat în urma unei acţiuni fizice (în urma tăierii unui copac, s-au rupt cabluri electrice, care, urmare a uui contact electric au produs scântei).

PUBLICITATE