Trei incendii ieri (22 decembrie), în Piatra-Neamț, Roman și la Mănăstirea Bistrița


dsc_0837Joi, 22.12.2016, la ora 06:50, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la un coș de fum al unei chilii din cadrul Mânăstirii Bistrița. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 13 subofiţeri cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț, care au lichidat imediat incendiul. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Joi, 22.12.2016, la ora 08:45, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la un utilaj tip WOLĂ în municipiul Piatra Neamț. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț, care au lichidat incendiul. În urma incendiului au ars componente ale compartimentului motor. Cauza probabilă a incendiului: efect termic în prezența scurgerilor de lichide combustibile.

Joi, 22.12.2016, la ora 16:53, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la subsolul unui bloc din municipiul Roman. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au lichidat incendiul. În urma incendiului au ars deșeuri din materiale plastice și hârtie. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații închise.

D.M.B.
PUBLICITATE