Trei incendii au avut loc ieri (20 decembrie) în județul Neamț


Marți, 20.12.2016, la ora 15:08, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la un coș de fum al unei locuințe particulare din satul Cotu Vameș, comuna Horia. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 8 subofiţeri cu 1 autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman care au stins incendiul. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marți, 20.12.2016, la ora 18:09, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Dumbrava Roșie, comuna Dumbrava Roșie. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 12 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț, care au stins incendiul. În urma incendiului, au ars: magazia din lemn, cu scule, pe o suprafață de cca 6 mp, bucătăria de iarnă cu acoperiș din lemn și tablă, pe o suprafață de 32 mp, bunurile din bucătărie, documentele de identitate, bucătăria de vară pe o suprafață de cca 8 mp, adăpostul de animale cu acoperiș din lemn și tablă, pe o suprafață de cca 32 mp, terasa din lemn, pe o suprafață de cca 6 mp, cca 10 mc lemne foc și cca 2 tone de fân. S-au degradat cca 70 mp acoperiș casă de locuit din lemn, planșeul sufrageriei și tencuiala. Incendiul s-a propagat și la vecinul acestuia unde a ars 1 magazie din scândură, pe o suprafață de cca 9 mp și s-au deteriorat 1 betonieră și scule aflate în interiorul magaziei. La casa de locuit s-au deteriorat 2 ferestre tip termopan și 1 ușă tip termopan. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric. (vezi articolul – AICI)

Miercuri, 21.12.2016, la ora 02:11, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la un coș de fum al unei locuințe particulare din satul Cordun, comuna Cordun. La locul producerii evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman care au stins incendiul. În urma incendiului au ars funinginea depusă în interiorul coșului de fum și 1 mp scândură din tavanul locuinței. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

D.M.B.
PUBLICITATE