Trei accidente în trei ore. Unul în Piatra-Neamț și două la ieșire din oraș


Trei accidente în 3 ore. Acesta e bilanțul de astăzi, cu evenimentele rutiere ce au avut loc atât în municipiul Piatra-Neamț cât și la ieșire, spre Dumbrava Roșie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primul accident, în jurul orei 12:00, în fața stației de salvare, pe centura orașulului Piatra- Neamț. Din primele informații, șoferul unui autoturism Ford, circula pe direcția Gară – 1 Mai, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens unde a lovit un autoturism Opel, care se deplasa regulamentar. În urma impactului cei doi șoferi au fost răniți, ușor.

Cel de-al doilea accident, în jurul orei 13-13:30, a avut loc la ieșirea din Piatra Neamț spre Bacău, pe strada General Dăscălescu, în fața pensiunii Cornelius. Două autoturisme s-au lovit, iar în urma accidentului trei persoane au fost rănite. Vezi articolul – AICI

La o oră după cel de-al doilea accident, la aproximativ 1,5 km, în fața pensiunii Byblos, două autoturisme s-au tamponat frontal. Din primele informații, un autoturism Volkswagen Golf nu a acordat prioritate de trecere unui Volkswagen Polo, cu care s-a tamponat frontal.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE