Trei accidente cu 4 victime, ieri (2 aprilie) pe raza județului Neamț

În ziua de 02.04.2017, în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe DJ 157 a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări se pare că în timp ce o femeie de 30 de ani, din Mărgineni conducea un autoturism pe DJ 157, având direcţia de deplasare Mărgineni – Hoiseşti, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza, a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă, oprindu-se şanţul ce delimitează partea carosabila de zona terenurilor agricole. În urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului în proporţie de 80%, vătămarea conducătorului auto şi a pasagerei, care se afla pe bancheta din spate a autovehiculului, o minoră de 6 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 02.04.2017, orele 12.00, pe strada Bogdan Dragoş la intersecţia cu str. Cucutei din mun. Roman a avut loc un accident de circulaţie, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări, se pare că, în timp ce un bărbat de 44 de ani, din Vaslui conducea un autoturism pe strada Cucutei, ajuns la intersecţia cu strada Bogdan Dragoş, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, pe drumul prioritar. Din accident a rezultat rănirea unei femei de 62 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, din Roman.

În ziua de 02.04.2017, polițiștii rutieri au intervenit în cazul unui minor accidentat în localitatea Farcașa, de către un biciclist. Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 16 ani, circula pe o bicicletă pe drumul comunal, din Farcașa, a surprins și accidentat un minor de 8 ani, care se juca pe partea carosabilă. Atât biciclistul cât si pietonul au suferit leziuni corporale fiind transportați cu ambulanta la SJU Neamt, pentru îngrijiri medicale.

În toate cazurile, polițiștii au testat conducătorii auto, iar rezultatele au fost negative, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE