Trăsnetele au provocat două incendii, ieri (11 iulie), pe raza județului Neamț

Marţi, 11.07.2017, la ora 16:22, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un adăpost pentru animale în localitatea Cordun, str. Pescăruşului. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat şapte pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.
În urma evenimentului au ars tabloul electric, cca. 2 mp astereală din lemn şi cca. 100 kg fân.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,trăsnet”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marţi, 11.07.2017, la ora 22:24, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un stâlp de distribuţie a energiei electrice în satul Oglinzi, comuna Răuceşti. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat şase pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ şi un pompier voluntar din cadrul SVSU Răuceşti.
În urma evenimentului a ars interiorul stâlpului din lemn pe o suprafaţă de cca. 3 ml.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,trăsnet”.

Marţi, 11.07.2017, la ora 21:16, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un tablou electric, care aparţine operatorului de distribuţie a energiei electrice, în municipiul Piatra Neamţ, str. Aleea Viorelelor. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat trei pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ.
În urma evenimentului au ars tabloul electric şi cca. 6 m conductor electric.
Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scurtcircuit la un tablou de distribuţie a energiei electrice”.

 

PUBLICITATE