Transportatorii de persoane din Neamț se plâng de „piraterie”


La data de 03.08.2016, la inițiativa unei asociații județene de transport rutier a fost efectuată o ședință de lucru privind transportul public de persoane din județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La această întrunire au participat reprezentanții Serviciului Rutier Neamț, ai Consiliului Județean Neamț, ai ISCTR- Inspectoratul Teriorial nr.3 Neamt, operatori de transport, cât și reprezentanții mass-media (n.r. – doar cei invitați).

În cadrul ședinței, ofițerii de poliție au prezentat constatările efectuate în ultima perioada de timp, inclusiv în cadrul acțiunilor TISPOL, cauzele accidentelor de circulație și legislația în domeniu. Totodată au atras atenție asupra necesității implicării reprezentanților operatorilor de transport în verificarea conducătorilor auto înainte de plecarea în cursă, sub aspectul stării fizico-psihice.

Referitor la problema ridicată de operatorii de transport, respectiv cea a pirateriei din domeniul transportului public de persoane, de comun acord s-a stabilit ca în perioada următoare sa se organizeze o acțiune comună pe linia combaterii transportului ilegal de persoane. – se arată într-un comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE