Traian Băsescu la Neamț – mesaje cu tâlc pentru viitoarea guvernare


Președintele Traian Băsescu a participat astăzi, 19 noiembrie 2016, începând cu ora 16.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Roman, la evenimentul de lansare a candidaților Partidul Mișcarea Populară Neamț pentru Senat și Camera Deputaților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Într-o sală plină de susținători PMP, evenimentul a avut parte de entuziasm, bucurie şi convingerea unui rezultat bun la alegerile din 11 decembrie.

„Suntem din nou împreună într-o nouă campanie electorală, mai importantă, astăzi, ca oricând. Important nu este că trimitem în Parlamentul României un om. Deciziv pentru România și pentru viitorul patriei noastre este ca Partidul Mișcarea Populară să fie în parlament. Ca să vegheze și să intervină la toate derapajelor -marilor puteri-, partidele politice și mai ales, vă spun cu siguranță, al grupurilor de interese care sunt aflate deasupra acestora. Pentru că ele există, USL-ul încă trăiește și faptul că PMP va intra în parlament, după alegerile din 11 decembrie, asigură un viitor mai bun nemțenilor.” – a declarat președintele PMP Neamț, Laurențiu Dulamă

Cel mai important discurs l-a avut fostul șef al statului, Traian Băsescu, cel care a ținut să prezinte principalele obiective pe care PMP și le propune, obiective privind natalitatea, reforma în educație, reforma sănătății, reîmpăduriri, agricultura, învățământul, infrastructura și, bineînțeles, prioritatea 0 pentru PMP, Unirea cu Moldova.

Printre mesajele președintelui, enumerăm:
– Noi chiar avem treabă, avem lucruri de făcut spre deosebire de alții care n-au treabă dar vor la guvernare.
– Deși PSD și PNL au fost artizanul suspendărilor mele și în 2009 liberalii au spus -noi votăm cu Mircea Geoană-, nu pot spune decât un singur lucru: NICIODATĂ CU PSD-UL
PNL-ul are avantajul că mai are niște urme de PD-iști printre el, cu care cred că m-aș înțelege
– Am convingerea că pentru cei care nu ne cunosc, vom fi marea surpriză în aceste alegeri. PMP va obține un rezultat cu 2 cifre
– Oricât ar privi la sondajele pe care ni le servesc PSD-ul și PNL-ul, le transmit un mesaj de la Roman: DRAGILOR, NOI VOM DECIDE CINE GUVERNEAZĂ!

Candidații pentru Camera Deputaților sunt: Dulamă Laurențiu Amedeo, Petrescu Cristian, Bursuc Marian, Crețu Mihai, Chelmuş Elena, Bighiu Silviu, Didilă Elena, Călin Cătălin, Popa Andrei Tudor, Gavrilescu Bogdan.
Candidații pentru Senat sunt: Antăl Dorin, Costache Lupu, Tatomir Alina, Ungurianu Cristian, Ghineț Marius.

La comanda: PMP Neamț
CUI AEP: 11160002
PUBLICITATE