Traian Băsescu îndeamnă „băsiștii” și foștii PDL-iști să voteze PMP


Traian Băsescu a făcut apel la electoratul care a dat în 16 ani de trei ori primarul general al Capitalei și de două ori președintele României, să iasă la vot pe 11 decembrie și să pună ștampila pe PMP

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La luptă, „băsişti” , LA LUPTĂ PENTRU ROMÂNIA sau PDL-işti, veniţi acasă!
Mi-aş dori mult ca electoratul fostului PDL să înţeleagă faptul că nu are nimic în comun cu partidul Doamnei Gorghiu şi al Domnului Isar.
Spiritul PD-ului îl regăsiţi în PMP. Aveţi, deci, cu cine vota. Nu staţi acasă dezamăgiţi, votaţi PMP ca să refacem partidul care a dat în 16 ani de trei ori Primarul General al Capitalei şi de două ori Preşedintele României. La luptă, „băsişti”!
Nu mă adresez liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care m-a făcut de două ori Primar General, şi de două ori Preşedinte al României.
Mai ajutaţi-mă o dată să construiesc un partid pentru România. – a transmis Traian Băsescu

Postarea sa a înregistrat peste 2.800 de like-uri, peste 400 de comentarii și peste 700 de share-uri.

La începutul lunii octombrie, Traian Băsescu posta pe Facebook un mesaj în care îşi exprima nostalgia după fostul electorat PDL și îi critica pe foştii lideri democrat-liberali Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Gheorghe Falcă pentru că au predat partidul liberalilor.

„Ei au devenit acum neînsemnaţi lideri PNL şi n-aş putea spune că mă prăpădesc de dorul lor. Îmi este însă dor de determinarea și entuziasmul unic, incredibil al electoratului fostului PDL, fie că erau oameni tineri, oameni maturi sau pensionari. Acest entuziasm unic n-a putut fi «fuzionat »”, spunea Băsescu.

La comanda: PMP Neamț
CUI AEP: 11160002
PUBLICITATE