Tragedie în Neamț: O femeie de 34 de ani, mamă a doi copii, și-a găsit sfârșitul într-o fântână

O femeie de 34 de ani, mamă a doi copii, și-a găsit sfârșitul într-o fântână. Tragedia s-a întâmplat vineri, 13 aprilie, când în jurul orei 20:00, echipajele ISU Neamț au fost solicitate să intervină pentru salvarea unei femei care a fost găsită într-o fântână adâncă de peste 7 metri, în localitatea Pădureni, comuna Cândești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din primele informații, vineri, în jurul orei prânzului, femeia s-ar fi dus să scoată apă din fântâna unor vecini și nu a mai revenit acasă. Unul dintre copiii ei a dat alarma iar rudele au început să o caute.

Trupul victimei a fost văzut de proprietarii fântânei, spre seară, când au mers să scoată apă pentru vite. Au anunțat imediat la „112” iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul ISU Neamț și un echipaj medical. Femeia a fost găsită cu capul în jos și cu trupul în întregime scufundat. A fost scoasă la suprafață iar medicii au declarat decesul.

Anchetatorii încearcă sa afle dacă a fost vorba despre o sinucidere, o acțiune intenționată sau despre un accident, pentru că, apropiații victimei susțin că femeia nu era bolnavă, nu avea motive de sinucidere iar în familie nu existau certuri.

Trupul neînsuflețit a fost transport la serviciul de medicină legală unde, în urma autopsiei, se vor stabili cauza și ora decesului.

Video – AICI

PUBLICITATE