Tragedie în Neamț. Bărbat spulberat de o maşină, la câţiva paşi de casă. A murit pe loc

Tragedie pe o şosea din Neamţ! Un bărbat de 42 de ani a fost lovit în plin de o maşină, în timp ce traversa spre casă şi aruncat la aproape o sută de metri distanţă. Omul tocmai cumpărase o pâine, iar familia îl aştepta la masă. Însă n-a mai ajuns. Incidentul a avut loc marți, 17 octombrie, în juruo orei 20:30, în comuna Bodești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Când a primit vestea neagră, soţia a venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Şoferul care l-a accidentat mortal pe bărbat avea permis de doar 8 luni. Ca o ironie a sorţii, şi tatăl bărbatului a murit în condiţii asemănătoare, în urmă cu doi ani, în aceeaşi zonă, lovit de o maşină.

Conform IPJ Neamț, în ziua de 17 octombrie a.c., ora 20.20, pe DN 15C, pe raza localității Oșlobeni s-a produs un accident în urma căruia a decedat o persoană.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 19 ani din comuna Ghindăoani conducea un autovehicul pe DN 15C, a surprins și accidentat mortal un pieton de 42 ani din comuna Bodești, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. 

video: Antena 1
PUBLICITATE