Toți solicitanții de locuințe ANL din Piatra Neamț au primit aceste locuințe

Primăria Piatra Neamț, a anunțat în urma unei conferințe de presă, că toți solicitanții de locuințe ANL au primit aceste locuințe, iar municipalitatea va mai face o sesiune de depunere și actualizare a dosarelor ANL până la sfârșitul anului 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primarul Dragoș Chitic, a ținut să precizeze că pentru prima dată în istoria post-decembristă, toți solicitanții de locuințe ANL au primit aceste locuințe și chiar suntem nevoiți să facem o altă reactualizare a dosarelor pe care o vom demara în curând. Fac un apel tinerilor din Piatra Neamț, celor cu vârste sub 35 de ani, care îndeplinesc condițiile legale pentru a primi o locuință ANL, să-și facă o cerere sau să-și actualizeze dosarele când vom deschide sesiunea.

În privința locuințelor, în cursul acestui an, au fost repartizate de către municipalitate un număr de 244 de unități locative. Dintre acestea:

  • 24 de spații locative în zona Văleni 3, unde au fost mutați cei care au locuit la blocurile F1 și F2 din strada Izvoare, locuințe care au fost degradate.
  • 74 de locuințe din fondul municipiului din care 38 de locuințe în blocul numarul 10 de pe strada Aleea Nufărului – bloc care a fost reabilitat și dat în folosință în primăvară.
  • 36 de unități locative redistribuite din fondul municipiului, dintre care 5 locuințe de serviciu și 6 locuințe de necesitate
  • 146 de locuințe ANL din fondul de sistem, toate în cartierul Speranța.

În ședința de consiliul local din data de 29 octombrie, s-a aprobat repartizarea a 13 locuințe ANL. Cu această ocazie s-au soluționat toate cererile depuse în acest an pentru locuințe ANL

Pentru a veni în ajutorul tinerilor, municipalitatea va mai organiza o sesiune de depunere de dosare pentru locuințe ANL, începând cu 4 noiembrie și care va dura până la sfârșitul anului 2015, a declarat viceprimarul Vasile Popescu.

PUBLICITATE