Top 5 cele mai accesate site-uri la început de primăvară

In mod cert, romanii nu ar putea sa isi imagineze o zi din viata lor fara sa acceseze o pagina de Internet, in special locuitorii din mediul urban. Bineinteles, pe langa site-urile de socializare, unde acestia petrecun timp considerabil, chiar daca unii dintre ei afirma ca nu isi dau seama de asta, exista si alte site-uri pe care romanii intra sa caute informatii. Insa totul depinde de nevoile lor actuale, iar un roman petrece in medie 4 ore pe zi online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acest inceput de primavara ne aduce informatii cu privire la topul site-urilor accesate in randul romanilor. Este extrem de interesant cum se schimba de la un anotimp la celalalt aceste cautari si cat de mari sunt diferentele. De exemplu, daca acum o luna oamenii incercau sa gaseasca accesorii pentru deszapazire, acum atentia lor se indreapta spre cu totul altceva.

Iata care sunt cele mai accesate site-uri la inceputul acestei primavari:

1. Site-urile de rezervari pentru vacante

Romanii stiu ca orice rezervare facuta din timp inseamna un cost mai mic. De aceea, acestia par a lua cu asalt site-urile care le pun la dispozitie deja ofertele pentru vara ce se apropie cu pasi repezi. Bineinteles, preferintele acestora sunt diferite. In timp ce unii cauta rezervari pentru a-si petrece concediile in afara tarii, altii se orienteaza pentru a descoperi frumusetile tarii noastre.

Astfel, un loc fruntas in preferintele celor care vor sa iti petreaca vacanta in tara il ocupa Delta Dunarii. Pentru a petrece zile de neuitat si pentru a se bucura de peisaje splendide, cu siguranta aceasta este locatia ideala. Astfel, pentru cei care doresc cazare in delta dunarii, Cherhana reprezinta o pensiune intr-adevar deosebita, de 5 margarete. Peisajul feeric si mancarea foarte buna contribuie la o vacanta perfecta!

2. Site-urile cu informatii despre ingrijirea animalelor de companie

Studiile arata ca peste 48% dintre romanii din mediul urban au un animal de companie, iar accesarea site-urilorde ingrijire a lor pare destul de intemeiata. Se pare caei se simt mult mai bine stiind ca acasa ii asteapta un animal de companie si sunt mult mai fericiti. De aceea, merg destul de des cu micii prieteni la veterinar, aproximativ de 6 ori pe an. Mai mult, se pare ca 1 din 6 au apelat macar o data la serviciile de ambulanta veterinara, cand efectiv nu au stiut cum sa reactioneze cand animalele lor de companie au fost in suferinta. Pentru a sti cand se impune ajutorul medicului veterinar, vezi aici situatiile in care trebuie neaparat sa chemi ambulanta veterinara, astfel incat chinul micului tau prieten sa fie curmat.

3. Site-urile care ofera sisteme de securitate

Pentru ca traim niste vremuri extrem de agitate, romanii se orienteaza catre sisteme care sa le asigure monitorizarea si protectia. De altfel, chiar marile companii incep sa ia masuri cu privire la instalarea unor echipamente de control al accesului in cladiri, astfel incat sa evenimentele neplacute sa fie complet evitate. Cea mai buna metoda pentru a limita accesul persoanelor straine o reprezinta sistemele de control acces auto cu bariere automatizate, iar pe site-ul www.secfire.ro sunt o multime de produse la preturi extrem de avantajoase.

4. Site-urile de job-uri

Intrucat primavara este anotimpul in care apar o multime de job-uri, foarte multi romani par dispusi sa aloce timp pentru a merge la interviuri si a fi la curent cu ofertele angajatorilor. De aceea, ei petrec timp pe diverse site-uri de job-uri, in functie de domeniile pe care fiecare le vizeaza. Principalele motive pentru care romanii vor sa isi schimbe job-urile sunt: isi doresc un loc de munca in domeniul in care au studiat, vor un salariu mai mare, cauta stabilitate, nu pot creste profesional in firma in care sunt in momentul actual. De asemenea, stresul joaca un rol important, dar si programul de lucru. Cu cat job-ul este mai putin presant si compania ofera un program flexibil, cu atat gradul de satisfactie al angajatului creste si dorinta de a pleca se diminueaza.

5. Site-urile cu accesorii pentru nunti

O nunta se pregateste in timp, motiv pentru care tot mai multi viitori miri acceseaza site-uri care le pun la dispozitie accesorii pentru mult asteptatul eveniment. Dupa Postul Pastelui incepe sezonul nuntilor in mod oficial, iar cei care au lasat pe ultima suta de metri cauta sa puna la punct toate detaliile. Cu siguranta, si cei care au stabilit deja data nuntii lor incep inca de pe acum sa se informeze cu privire la tot ce este necesar pentru o ca petrecerea si organizarea sa fie excelente.

Prin urmare, romanii sunt foarte interesati in aceasta primavara de rezervarile pentru vacante, astfel incat sa obtina preturi mai bune. Se pare ca ingrijirea animalelor de companie reprezinta o prioritate pentru acestia. Mai mult, romanii sunt interesati sa isi asigure siguranta pentru a avea totul sub control, cauta job-uri noi si se pregatesc din timp pentru nunti.

PUBLICITATE