Toma Nicolau revine la Piatra-Neamț ca jucător și director de marketing al CSM Ceahlăul

Începând cu data de 15 august, Toma Nicolau revine după 7 ani petrecuți în Capitală și este jucător cu acte în regulă și director de marketing și comunicare al clubului de fotbal CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Anunțul a fost făcut de acesta pe blogul personal – tomanicolau.ro

„Cu cât caut mai mult să-mi măsor cuvintele, cu atât o să-mi fie mai greu să-mi exprim bucuria care însoțește această veste, așa că n-o ocolesc:

Începând de la 15 august sunt jucător cu acte în regulă și director de marketing și comunicare al echipei de fotbal CSM Ceahlăul Piatra Neamț, club la care mă întorc după 7 ani petrecuți la București.

Am decis să revin acasă pentru o perioadă, trecând pe plan secund dinamica din capitală.

Știu că sună incredibil, știu că încep să am o vârstă și n-ar trebui să îmi mai stea capul la antrenamente zilnice și performanță sportivă. Știu.

Nu-mi pasă.

Iubesc orașul meu, iubesc fotbalul și vreau să ajut la a aduce Ceahlăul înapoi unde toți locuitorii din Piatra Neamț știu că ar trebui să fie.

Clubul nostru de fotbal este simbol și coloană vertebrală a orașului. A hrănit spiritual generațiile anilor 90 și 2000, iar noul proiect din spatele echipei mă face să cred că, în câțiva ani, tribunele se vor umple din nou.

Lotul este format din jucători tineri, în majoritate sub 21 de ani, născuți în județul Neamț. Încep să-i cunosc de câteva zile de când ne antrenăm împreună și pot spune că există mult potențial. Mult.

Îi mulțumesc d-lui antrenor Toader Șteț că a acceptat să mă încludă în programul echipei. Îi mulțumesc și președintelui Cătălin Roca pentru încrederea de a-mi da pe mână marketing-ul și comunicarea clubului.

Primele trei obiective sunt deja setate:

  • promovarea în Liga a 3-a
  • creșterea și dezvoltarea jucătorilor tineri
  • readucerea publicului nemțean la stadion

Hai Ceahlăul!” – este postarea lui Toma Nicolau pe blog

sursa articol: tomanicolau.ro
foto: Facebook
PUBLICITATE