Tîrgu-Neamț – Legitimați pentru că făceau scandal, au ajuns să fie reținuți pentru tâlhărie


În seara zilei de 02.02.2017, în timp ce polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției orașului Târgu Neamţ efectuau serviciul de patrulare pe raza de competență, au identificat pe strada Tudor Vladimirescu din localitate un grup de tineri în stare de ebrietate care făceau scandal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Procedând la legitimarea şi identificarea acestora au fost abordaţi de către un bărbat de 38 de ani, din Onești care a reclamat faptul că una dintre persoanele legitimate l-ar fi deposedat de o sumă de bani, în zona gării.

Persoanele în cauză au fost conduse la Sediul Poliţiei Târgu Neamţ, unde s-a constatat faptul că două dintre acestea, un tânăr de 24 de ani și o tânără de 18 ani, ambii din Brăila, au participat la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 03.02.2017 organele de cercetare penală au formulat propunerea de arestare preventivă faţă de tânărul de 24 de ani, pentru care instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile

D.M.B.
PUBLICITATE