Tentativă de suicid în Piatra-Neamț. Un bărbat s-a înjunghiat în gât și în piept

O tentativă de suicid a avut loc în această dimineață (14 iunie), în municipiul Piatra-Neamț. Un bărbat de 38 de ani s-a înjunghiat în gât și în piept, încercând să își curme astfel viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform unor surse, se pare că bărbatul ar fi rămas fără serviciu și ar fi recurs la acest gest. Cea care a sunat la „112” a fost mama victimei care ar fi găsit casa plină de sânge. Când a ieșit afară, l-a găsit pe bărbat căzut în stradă (Aleea Viforului).

La fața locului a ajuns un echipaj cu medic a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț care a transportat victima la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Conform celor de la SAJ Neamț, bărbatul a fost transferat în această după-amiază la un spital din Iași.

14.06.2018, ora 05:53, Piatra Neamţ, pacient sex masculin, 38 ani;  s-a trimis echipajul EPA, ulterior s-a solicitat un echipaj cu medic; diagnostic: plăgi înjunghiate la nivel cervical ant. şi multiple plăgi tăiate hemitorace stâng – tentativă de suicid; pacientul a fost preluat de echipajul cu medic şi predat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ. – notează comunicatul SAJ Neamț

PUBLICITATE