Tentativă de sinucidere în Neamț. S-a urcat pe biserică și amenință că se omoară

ACTUALIZARE:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În jurul orei 16:45, polițiștii care au purtat negocieri au reușit să-l determine pe bărbat să renunțe la această acțiune.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Dispeceratul ISU Neamț a anunțat în jurul orei 15.45 că la Cimitirul Eternitatea Roman un bărbat amenință că se sinucide fiind urcat pe turla bisericii cimitirului.

Mai multe echipaje de intervenție se află la fața locului încercând să îl convingă pe bărbat să coboare de pe turla bisericii.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care poartă negocieri cu bărbatul pentru a-l determina să renunțe la această acțiune” – informează IPJ Neamț

Din primele informații preluate de la administrația cimitirului se pare că este vorba de un bărbat de 50 de ani, aproximativ, în stare de ebrietate, care s-a urcat pe scara de incendiu de pe peretele bisericii din incinta cimitirului și amenință că se aruncă în gol. – notează romanulfinanciar.ro

Bărbatul, pe numele său B.P., din Roman, deține un AF și lucrează cu o echipă de muncitori în cimitir, executând diferite lucrări de construcție, specifice.

Conducerea MUNICIPAL LOCATO, care administrează Cimitirul Eternitatea, spune că bărbatul este violent, „supărat pe toți și pe viață” și nu se poate apropia nimeni de biserică, unde este urcat, să încerce să îl convingă să coboare, pentru că aruncă cu cărămizi de la un horn pe care l-a demolat.

sursa: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE