Teatrul Tineretului, la Festivalul Internațional de Teatru Nou Arad

Spectacolul Ludibrium  a fost selectat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou, de la Arad, ediția a V-a, care se desfășoară în perioada 6 – 14 mai 2017. Reprezentația va avea loc luni, 8 mai, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spectacolul Teatrului Tineretului este integrat secțiunii Focus Andrea Gavriliu, dedicate „unei artiste cu evoluție remarcabilă în teatrul românesc, de o incontestabilă originalitate și prospețime a viziunii, un mic geniu ludic“, după cum declară Claudiu Groza, critic de teatru, selecționerul festivalului. Celelalte spectacole ale secțiunii sunt: Iarna de Jon Fosse, regia Mihai Măniuțiu, coregrafia: Andrea Gavriliu,Teatrul „Nottara”, București; d’ECOurage, un spectacol de Andrea Gavriliu, Teatrul Național Cluj-Napoca; O femeie după Peter Esterhazy, un spectacol de Andrea Gavriliu, Facultatea de Teatru și Televiziune, Universitatea „Babes Bolyai” Cluj-Napoca.

Cealaltă secțiune a festivalului este Focus MicROmania, reunind spectacole „despre România cea mică, România întâmplărilor de zi cu zi, România vieților noastre și a năravurilor personale/colective de care ne izbim cotidian“ (Claudiu Groza).

(Raluca Naclad, consultant artistic)

PUBLICITATE