Teatrul Tineretului din Piatra Neamț urează publicului bun venit în noua stagiune

Încărcat cu bucuria reîntâlnirii cu publicul, Teatrul Tineretului anunță deschiderea stagiunii 2015-2016, care va avea loc vineri, 25 septembrie 2015, de la ora 19.00, cu spectacolul Vicleniile lui Scapino după Moliere, regia: Alexandru Mâzgăreanu (Sala mare).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sâmbătă, 26 septembrie 2015, vor avea loc două spectacole: de la ora 12.00, la Sala mare, Ca nuca-n perete (basme teatrale după Ion Creangă de Traian Savinescu), iar de la ora 19.00, la Sala studio, Fetița soldat, de Mihaela Michailov, regia: Adrian Tamaș.

Și în această toamnă, Teatrul Tineretului a primit invitația de a participa la mai multe festivaluri naționale:

Luni, 28 septembrie 2015, Teatrul Tineretului participă la prima ediție a Festivalului de Teatru ‘Excelsior Teen-Fest’București, cu spectacolul Vicleniile lui Scapino, care va fi prezentat de la ora 17.00, în Sala mare a Teatrului ‘Excelsior’, organizatorul festivalului. Evenimentul are loc la București, în perioada 25 septembrie — 2 octombrie și este dedicat în special adolescenților, construind pentru aceștia, prin artele spectacolului, un spațiu creativ și o platformă educațională.

Pe 4 octombrie 2015, Teatrul Tineretului participă cu spectacolul Ca nuca-n perete la cea de-a XI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii ‘100, 1.000, 1.000.000 de povești’, organizat de Teatrul ‘Ion Creangă’ București.

Pe 7 octombrie 2015, Teatrul Tineretului participă cu spectacolul Vicleniile lui Scapino la cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr de la Iași. Spectacolul va avea loc la Teatrul ‘Luceafărul’Iași, organizatorul evenimentului.

Ca o noutate a acestei stagiuni, la Agenția Teatrului Tineretului se vor pune în vânzare mai multe tipuri de abonamente valabile pentru spectacolele proprii:

Abonamentul junior (50 lei) — pentru studenți/ elevi, cuprinde 6 unități — spectacole obișnuite, sala mare (stal) sau sala studio;

Abonamentul clasic (100 lei) — cuprinde 6 unități — spectacole obișnuite, sala mare (stal) sau sala studio;

Abonamentul senior (80 lei) — pentru pensionari, cuprinde 6 unități — spectacole obișnuite, sala mare (stal) sau sala studio;

Abonamentul VIP (300 lei) — va conține 2 locuri, lojă, pentru 6 premiere;

Abonament premieră (200 lei) — va conține 2 locuri, în sală, pentru 6 premiere;

Abonament de festival (300 lei) — va asigura intrarea la toate reprezentațiile programate în festival, care fac parte din selecția oficială (mai puțin spectacolele extraordinare).

TT își așteaptă publicul cu mult drag, promițând porți de intrare către noi înșine într-o lume tot mai nebună !

Sursa Agerpres

PUBLICITATE