Teatru – Cea mai de succes comedie a momentului ajunge la Piatra-Neamț


foto-amantaPoate cel mai așteptat spectacol de teatru în țară, Amanta pleacă din nou în turneu între 31 octombrie și 3 noiembrie 2016! Aprecierile entuziaste ale spectatorilor care au văzut deja spectacolul, au făcut ca acesta să fie din nou cerut în marile orașe din țară! Unii dintre cei mai apreciați actori de teatru de pe scenele bucureștene vor fi prezenți la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț în data de 31 octombrie pentru a susține două reprezentații – de la ora 18.00 și de la ora 20.00 în aceeași seară! A doua zi, marți, 1 noiembrie, Amanta se va opri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, de la ora 19.00; pe 2 noiembrie, ora 19.00, va veni rândul publicului din Botoșani să o cunoască pe Amantă, iar pe 3 noiembrie, Amanta își va încheia mini-turneul la Roman, la Casa de Cultură a Sindicatelor!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

foto-1Aplauzele spectatorilor și râsetele acestora din sălile de spectacol sunt cea mai mare bucurie și mulțumire a actorilor! Gândurile frumoase lăsate pe pagina de facebook a spectacolului de către cei care l-au văzut, ne motivează și mai mult să ducem mai departe acest vis frumos devenit realitate al celei care a fost Elvira Godeanu!

Manolache Liliana: “Extraordinari actori! Am râs cu lacrimi 450 de oameni la Teatrul Ioan Slavici din Arad! Felicitări !”; Adela Beciu: “O comedie extraordinară ce nu trebuie ratată

Distribuția spectacolului este formată din actori de prim rang ai scenei românești: Magda Catone / Monica Davidescu, Armand Calotă, Eugenia Șerban, Ovidiu Cuncea, Gavril Pătru.

magda-catoneLa începutul secolului trecut, avocatul Emil Strâmbuleanu lipsește noaptea de acasă. Soția Didina îl așteaptă plină de furie acasă, iar el inventează o scuză pe moment ca să-i risipească banuielile. Însă minciuna devine realitate și se trezește cu amanta în casă și cu un coleg de școală inventat. Lucrurile se complică și mai mult când vine în vizită și fratele procuror al Didinei… Dacă vreți să vedeți pe unde va scoate cămașa avocatul infidel, rezervați-vă locurile din timp!

Prețul biletelor variază între 60 și 100 de lei și pot fi cumpărate de la casieriile locațiilor respective!

D.M.B.
PUBLICITATE