Târgul de Crăciun la Neamț: Faydee va concerta la Curtea Domnească. Vezi mesajul artistului pentru nemțeni

Faydee, unul dintre cei mai în vogă artişti internaţionali, va concerta pe 15 decembrie, în cadrul Târgului de Crăciun la Neamț, pe platoul de la Curtea Domnească din Piatra-Neamț. Cu acest prilej, artistul a înregistrat un mesaj în care îi invită pe nemțeni să participe la eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că între 15 decembrie 2017 și 1 ianuarie 2018, la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, vor mai concerta: Paula Seling, Narcisa Suciu, Whats’Up, Mircea Baniciu, Provincialii, Andreea Bălan, Otilia, Corina, Alexandra Ungureanu și Crush, Cabron, Alex Velea, Feli, Sore, Liviu Teodorescu, Free Deejays, Alex Parker, Dorian, Nadir, Amna.

Faydee, pe numele adevărat Fady Fatrouni, s-a născut în anul 1987, este cântăreţ şi compozitor australian de origine libaneză, iar hit-urile lui răsună pe orice post de radio.
Can’t Let Go, Laugh Till You Cry, Maria sunt doar câteva dintre melodiile pe care admiratorii lui Faydee le pot fredona live, alături de el. Faydee a colaborat cu Shaggy, Mohombi şi Costi Ioniţă la piesa Habibi (I need Your love).
Succesul internațional a venit după lansarea piesei “Can’t Let Go“, melodie ce are peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE