Târgu-Neamț: Reținut pentru furt calificat, însă eliberat după împăcarea părților

În urma cercetarilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț s-a reușit identificarea persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt din locuință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din investigațiile efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din București ar fi pătruns în locuința unei femei de 80 de ani, din Târgu Neamț, sub motivul că este angajat al unei societăți de verificarea instalației de gaz și a sustras bani și bijuterii, creând un prejudiciu de peste 2000 de lei.

Persoana a fost data în consemn și în data de 18.08.2017 a fost depistată de polițiștii clujeni pe raza mun Cluj Napoca, fiind preluat cu mandat de aducere de un echipaj din cadrul Politiei orașului Târgu Neamț.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, persoana fiind cercetată pentru aceleași gen de fapte de polițiștii din cadrul DGPMB.

În data de 19.08.2017, a intervenit împăcarea părților din dosar, fapt ce a dus la revocarea măsurii reţinerii de către procurorul de caz şi punerea în libertate a persoanei reţinute.

PUBLICITATE