Târg de Crăciun la Piatra-Neamț cu multe surprize în toată luna Decembrie


UPDATE 22 noiembrie – Programul TÂRGULUI DE CRĂCIUN de la Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În luna Decembrie 2016, în Piatra-Neamț se va organiza un spectaculos Târg de Crăciun. Evenimentul se va desfășura pe platoul Curții Domnești și în parcul central și va începe de pe data de 4 decembrie. În premieră va funcționa un patinoar cu nocturnă

Consilierii PNL Piatra Neamț au susținut, în ultima ședință de consiliu local, organizarea unui spectaculos Târg de Crăciun, așa cum pietrenii merită.
Evenimentul, organizat în parteneriat instituțional cu CJ Neamț, se va desfășura pe platoul Curții Domnești și în parcul central și va dura toată luna decembrie. La târg veți găsi căsuțe cu ornamente pentru Crăciun, dulciuri și produse tradiționale. În premieră, pe platoul Curții Domnești va funcționa un patinoar cu nocturnă.
Desigur, vom putea admira datinile și obiceiurile în cadrul festivalului, iar copiii vor putea participa la ateliere de creație cu picturi, figurine și măști ale personajelor de poveste. Nu putea lipsi de la un asemenea târg, Moș Crăciun care va oferi cadouri copiilor.
Pe scena amplasată în piață vor urca artiști cunoscuți, iar spectacolele vor culmina cu un foc de artificii în noaptea de revelion.
Asadar, începând cu 4 Decembrie, în fiecare zi, pe platoul Curții Domnești, putem sărbători iarna. Grupul consilierilor PNL vă invită să vizitați Târgul de Craciun și să participați în număr cât mai mare la evenimentele oferite cu aceasta ocazie.
Să ne bucurăm împreună de sărbătorile iernii! –
a declarat Romel Bîrjoveanu pe pagina de Facebook

capture

D.M.B.
PUBLICITATE