Tânăra care a încins spiritele în vestiarul FCSB-ului este din județul Neamț

Scandalul monden al lunii vine din fotbalul românesc. Mai precis, de la FCSB, acolo unde Ada Hululei, o tânără din judeţul Neamţ, a pus pe foc vestiarul lui Nicolae Dică cu dezvăluirile ei. Conform paginii personale de Facebook, tânăra, în prezent studentă la USAMV București, a absolvit Colegiul Național „Roman-Vodă” din municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totul a început la meciul din Europa League cu Hapoel Beer Sheva. Cu doar câteva minute înainte de pauza meciului, Alina şi Gabriela, neveste jucătorilor Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii, i-ar aplicat o corecţie fizică tinerei pe motivul că, aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre bărbaţii lor. (vezi articolul – AICI)

Gigi Becali a confirmat acest lucru și a ținut să clarifice situația. Mai mult, șeful FCSB-ului a spus că tânăra are mai mulți fotbaliști pe lista cuceririlor: „Nu am eu treabă cu povestea asta. Jucătorii pot face tot ceea ce vor în timpul liber, dar să nu afecteze imaginea clubului. Am auzit şi eu că fata asta a avut vreo 20 de fotbalişti la activ. Ce să-i faci…nu e treaba mea.”

După episodul de la meciul din Europa League, tânăra a ales să meargă la emisiunile mondene pentru a-şi etala povestea. Ada Hululei a explicat cum l-a cunoscut pe Ovidiu Popescu: pe facebook! „Amanta FCSB” a povestit că ştia că acesta are o relaţie stabilă şi că fotbalistul chiar i-a spus că vrea să se căsătorească şi i-a arătat şi lista invitaţilor! Ada neagă faptul că ar fi stat pentru bani cu mijlocaşul lui Nicolae Dică.

Mai multe puteți citi – AICI

PUBLICITATE