Tânăr din Neamț, anchetat după ce a abuzat sexual o iapă până a ucis-o


Un dosar bizar a ajuns pe masa polițiștilor din județul Neamț. Aceștia anchetează un tânăr de 27 de ani care e acuzat că a ucis o iapă după ce a abuzat-o sexual. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul a fost trimis în judecată sub acuzația de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept. Procesul este pe rolul Judecătoriei Piatra Neamt, a trecut de procedura de Cameră preliminară, fiind deja administrate probe și audiați martori.

Totul a început în urmă cu doi ani, când un localnic a depus plângere la poliție după ce și-a găsit iapa rănită, într-o baltă de sânge, în curte. Omul a aflat că vecinul său, un tânăr de 27 de ani (dintr-o comună de pe lângă municipiul Piatra-Neamț), ar fi încercat să abuzeze sexual animalul și l-a torturat prin introducerea unei toporiște în organul genital.

Anchetatorii s-au deplasat în sat si au dat de făptaș în timp ce se plimba pe o uliță, având asupra lui un cuțit cu lama de 11 centimetri și o toporiscă cu lama de 10 centimetri și coada de un metru. – conform mont.ro

La scurt timp însă, iapa a murit, iar medicul veterinar a stabilit că decesul a avut loc în urma unui „stop cardio-respirator datorat hemoragiei interne, atât la nivelul uterin cât si la nivelul intestinului gros, hemoragie indusă prin introducerea în vagin și rect a unui corp din material dur și tăios“, conform actului de inculpare. – notează aceeași sursă citată

Audiat din nou, tânărul și-a recunoscut faptele, așa că polițiștii au cerut și o expertiză psihiatrică, ce a stabilit că acesta prezintă diagnosticul de zoofilie și etilism acut, dar are discernământ, așa că acum va ajunge în fața magistraților.

Mai multe puteți citi pe mont.ro

D.M.B.
sursa: mont.ro
PUBLICITATE