Tânăr de 14 ani, căutat de echipajele ISU Neamț. A sărit în apă și nu a mai fost văzut (6 august)

O intevenție a ISU Neamț pentru căutarea unui tânăr are loc astăzi, 6 august. Din primele informații, în jurul orei 14:45, Dispeceratul ISU Neamț a anunțat că au început procedurile de căutare ale unui tânăr, în Siret, în zona localității Gâdinți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-a deplasat Ambulanța și o echipă de salvatori, cu o barcă iar trupul neînsuflețit a fost găsit în jurul orei 17:00.

Martorii de la fața locului au trimis redacției ROMANUL FINANCIAR un film în care este prezentată operațiunea de căutare.

Cei prezenți la căutări spun că este vorba de un băiat, de 14 ani, care se afla la iarbă verde cu prietenii. La un moment dat a plecat să se scalde în Siret dar nu a mai ieșit din apă după ce a sărit de pe mal. Prietenii au sunat la 112 și au solicitat intervenția salvatorilor.

„În prezent, căutările continuă și așteptăm să vină la fața locului o echipă de scafandri. Până atunci, colegii noștri caută trupul băiatului cu mijloacele pe care le au în dotare”, a precizat ofițerul de serviciu de la Dispeceratul ISU Neamț.

sursa : ROMANUL FINANCIAR
PUBLICITATE